rólunk

Kik is vagyunk mi valójában, és miért érdemes pont ránk hallgatni?

A csapatunk egy közel 15 főből álló kis haveri társaság, amit jórészt a csajozás tart össze. Hálásak vagyunk, hogy egy ilyen szuper kis társaságban lehetünk, ahol a csajozás és a szex nem tabu, hanem annál inkább életérzés.

Mi – akik ezt az anyagot megalkottuk – valóban kisvárosokban élünk, így mi nap mint nap tapasztaljuk és szembesülünk azokkal a szarvashibákkal, amit a legtöbben elkövetnek.

 

Kipróbáltuk szinte az összes létező módszert, technikát és rá kellett jönnünk, hogy ami Budapesten működik, az a kisebb városokban, településeken szinte egyáltalán nem.

Több mint 5 évig keresgéltünk, és csiszoltuk azokat a valóban működő technikákat kisvárosi pszichológusokkal, párkapcsolati tanácsadókkal, aminek az eredményét a kezedben tarthatod.

A tudásanyagunk megalkotói között volt egyetemista, gimnazista, diplomás mérnök, szakmunkás, vállalkozó, rendőr, közalkalmazott, programozó és oktató is. De mindegyikünkben közös a végigjárt és megszerzett ismerkedési tapasztalat, amit most neked is átadunk.

Magyarországon ezzel a területtel – a kisvárosi ismerkedéssel – korábban még senki sem foglalkozott, így most jól figyelj, mert tőlünk fogod megkapni első kézből a több mint 5 év töménytelen tapasztalatát.

Az anyagunk elkészítéséig összesen úgy 128 randink volt, kb. 80 egyéjszakás kalandunk és számtalan flörtünk. Több mint 3925 órát töltöttünk lenn a kisvárosi szórakozóhelyeken, ami már önmagában is felérne egy átlagos egyetemi képzési idővel. Nem számítva bele a pszichológusok és párkapcsolati tanácsadók 10-20 éves tapasztalatát, amit hozzád hasonló emberekkel töltöttek.

 

Ezért az a tudás, amit most megosztunk veled, komoly és hiteles tapasztalatokon alapul.

Célunk: Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden kisvárosban legyen legalább egy olyan srác, aki a módszereink és stratégiáink segítségével csettintésre szedi fel a környék legjobb csajait.

Egyikőnk sem az ismerkedés oktatásából él!

Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mivel csapatunkból szinte mindenki megtalálta azt a munkát amit élvezettel csinál nap mint nap és magyarországi viszonylatokhoz képest meg is fizetik.

 

Mivel nem ebből élünk, így másokkal ellentétben egyáltalán nem érdekünk visszafogni és csepegtetni az információt! Nálunk nincs „csak még egy könyv”, “csak még egy tréning” ahol még jobban még részletesebben tárjuk eléd a „nagy titkot”

 

Mi létrehoztuk a KisvárosiRandi triplázó 3CD-s megannyi könyvet tartalmazó tudáscsomagját, amiben mindent elmondunk, amit tudnod kell a kisvárosi ismerkedésről. Tényleg mindet!

Valamint a sok évig sikeresen futó 3 napos tréningünk anyagát online kurzusként elérhetővé tettük, mivel idő hiányában már nem tudunk személyesen ezzel a témával elég időt tölteni, hogy ne menjen a családunk és a barátaink rovására. Nem fogunk később rád tukmálni nyári táborokat, új csodafegyvereket! Ez ennyi és kész!

 

Úgy állítottuk össze az alappilléreket, hogyha csak egy kis sütnivalód is van akkor azonnal rá tudod húzni az elveket a facebookra, tinderre és bármilyen újításra.

 

Akik megvették a tananyagot vagy a tréninget és még kérdésük lenne, őket sem szerettük volna kétségek között hagyni, így kizárólag neki létrehoztuk a skypos konzultációt ahol 1 maximum 2 órás konzultáció során megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket! Aki alaposan átrágta a tudásanyagokon magát annak elég kell, hogy legyen egy órás beszélgetés, maximum kettő. Így a skype-os konzultáció nem folyamatosan igénybe vehető szolgáltatás, hanem egy szép folyamat lezárása.

 

Sosem szerettünk volna olyan iparágat létrehozni, ahol csak azért találunk ki folyamatosan új problémákat és könyveket, hogy ismét egy bőrt lehúzzunk rólad. Mi azt részesítettük előnyben, hogy odaadtunk minden tudásunkat amink csak volt majd mentél tovább a saját életedben a saját utadon és ahol tudtad alkalmaztad a tanultakat. Ránk pedig tovább már nem volt szükség. Legbelül hidd el te is ezt akarod, ahelyett hogy kisbaba módjára babusgatva legyél.

 

A sikereidről viszont szívesen hallunk. Ha megvolt az első csókod, az első egy éjszakás kalandod, az első barátnőd vagy az (első) feleséged, akkor írd meg nekünk, ha úgy érzed hozzájárultunk mindehhez!

 

Hódítsd meg a Városod!

ÁSZF

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

2014

© kisvarosiismerkedes.hu

Minden jog fenntartva