Gyakori kérdések

Nálam is működni fognak ezek a módszerek? Mert errefelé mások a feltételek…

Bizony. Nálad teljesen mások a feltételek, mivel te kisvárosban élsz! Viszont ez a tananyag pontosan erről szól, a kisvárosi ismerkedésről. Ne aggódj, átérezzük az élethelyzetedet, mert mi is, hozzád hasonlóan kisvárosokban is falukban élünk. Tudjuk merre hány méter, és ezt a speciális tudást ma Magyarországon kizárólag tőlünk tudod megszerezni. Ismersz még valakit, aki kisvárosi ismerkedéssel foglalkozik?

Biztos csak átverés…

Ha egyszer is eszedbe jutott vagy elgondolkoztál azon, hogy nálad másként működnek a dolgok, mert valahogy nem a valós élethelyzeteidre vonatkoztak a módszerek, akkor itt a bizonyíték, hogy tényleg nem!

A te kisvárosi terepeden teljesen más szabályok érvényesek, mint a pezsgő nagyvárosokban. Hallottad már ezeket a technikákat? Szólíts meg este 20-30 lányt, szándékosan égesd le magad, vagy egyből csapj oda direkten, hogy fel akarod szedni. Valószínű, már te is mosolyogsz, mert tudod, hogy egy kisvárosban van, hogy egy este bizony nincs is 20-30 szép lány és ha leégeted magad, akkor másnap mindenki rólad fog beszélni, hogy mekkora lúzer voltál. Más terep, más szabályok. Ezeket tanulhatod meg tőlünk.

Kívülről látszik, hogy mit rendeltem?

Ne aggódj, senki sem fogja látni, hogy pontosan mit rendeltél. Egy szabványos postai légpárnás papírcsomagolásban fogod megkapni a tananyagokat, amiről kívülről senki sem tudja, hogy mi az.

Mi van, ha nem kapom meg a tananyagot?

Ha teljesen be akarod biztosítani magad, akkor válaszd az utánvét lehetőségét. Ha máshol már csalódás ért volna az internetes vásárlással kapcsolatosan és nem mered az átutalást választani, akkor erre az esetre találtuk ki az utánvétet. A postás kiviszi a csomagodat és csakis akkor kell kifizetned, ha már kézhez kaptad.

Mikor és miért válasszam a Kisvárosi Ismerkedés csapatát?

Ha kisvárosban, faluban élsz, akkor ezt a tananyag lesz számodra a legnagyobb áttörés. Magyarországon mi vagyunk az elsők, akik a kisvárosi ismerkedés módszereivel foglalkoznak, máshonnan ezt a speciális tudást jelenleg nem tudod megszerezni.

Ha elutaltam a pénzt, akkor mikor kapom meg a DVD csomagot?

Amint beérkezett hozzánk az utalásod másnap vagy legkésőbb 3-5 munkanapon belül feladjuk a csomagodat és másnap már meg is kapod. Ha utánvétes csomagot rendeltél, akkor maximum 3-5 munkanapon belül megkapod a csomagot és a futárnak kell majd kifizetned az összeget, miután átvetted a tananyagod.

Nem vagyok már fiatal, nekem is hasznos lesz a tananyag?

Minden viccet félretéve neked van rá a legnagyobb szükséged! Neked már nem szabad éveket pazarolni a technikák próbálgatására és tesztelésére, hogy magadtól fedezd fel, mi működik egy kisvárosban és mi nem. Ezzel a tananyaggal, ha jól használod, akkor hónapok alatt drámai változást érhetsz el, akár 20 éves vagy, akár 50.

Ha további kérdéseid merülnének fel, írd meg nekünk az info@kisvarosiismerkedes.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolunk.

ÁSZF

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

2014

© kisvarosiismerkedes.hu

Minden jog fenntartva